Käyttöjärjestelmän kuormituksen optimointi

Kun suoritat tietokoneen tarkistusta Kaspersky-sovelluksella, se voi kuluttaa merkittävän määrän järjestelmäresursseja. Optimoidaksesi järjestelmän kuormituksen, voit määrittää Kaspersky-sovellus suorittamaan tarkistustehtäviä (koskien järjestelmämuistia, järjestelmän osiota, käynnistysobjekteja) ja päivittää tietokannat, kun tietokone on lukittu ja näytönsäästäjä on aktivoitu. Tämän lisäasetuksen ansiosta voit parantaa tietokoneesi turvallisuutta uhraamatta sen käytön aikaista suorituskykyä.

Jos tietokonetta käytetään akun varassa, Kaspersky-sovellus ei suorita tehtäviä tietokoneen ollessa jouten pidentääkseen akun käyttöaikaa.

Näin voit optimoida käyttöjärjestelmän kuormituksen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse SuorituskykyasetuksetTietokoneen suorituskyvyn optimointi.
  4. Valitse Viivästytä tietokoneen tarkistustehtäviä, kun prosessori ja levyjärjestelmät ovat raskaan kuormituksen alaisia -valintaruutu.